Pålægskagemand

Pålægskagemand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Bund:
50 g.gær
2.5 dl.mælk
2 æg
1 spsk.sukker
500 g.hvedemel + ekstra, ved æltning efter hævning
1 tsk.salt
100 g.margarine
200 g.revet gulerod
100 g.solsikkekerner
 
Opskrift:
røres i maskine. hæve 30 minutter.

dej ud på bordet, ekstra mel tilsættes æltes og formes og hæve igen. Rulles ud til ca. 1 cm tyk bund bages 10-15 minutter ved 210 grader

(passer til plade 40 x 34 cm + 5 boller)

Tips:

Smør bunden med smør og læg salat på.

Forslag til pålæg:
1 6 Skiver laks- asparges- citron- tomat

2.5 æg- rejer- mayomaise- karse- citron- agurk

3.16 skiver Rullepølse- rødløg- Italiensk salat- tomat- sky

4.10 skiver Flæskesteg- rødkål- appelsin- agurk

5.12 skiver Roastbeef- remoulade- peberrod- ristet løg- agurk


karakterer:
Opskriften er vist 39651 gange,
og udskrevet 726 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

tina hansen  -  2015-08-11 22:15:50
skal mælken lunes

nette  -  2014-05-25 06:34:33
Hvorlænge skal den hæve 2. Gang

  -  2013-10-21 12:04:33
nogen der ved om bunden kan fryses???

  -  2012-01-28 07:59:12
Super super dejlig og luftig dej..... denne her opskrift er min nye favorit til pålægskagemand og boller

  -  2011-03-29 09:46:12
kan denne bund fryses