Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnbagt urtelaks

Ovnbagt urtelaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Ovnbagt urtelaks, billede 4 Ovnbagt urtelaks, billede 1 Ovnbagt urtelaks, billede 2 Ovnbagt urtelaks, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
   
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Oregano, frisk
2 spsk. Salvie frisk
   
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
125 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 lille Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Olivenolie, knust hvidløg, citronsaft og finthakkede krydderurter blandes og hældes over fisken (skal trække min. 20 minutter i køleskab).

Peberfrugter, champignon og squash renses og skæres i grove tern og sauteres i smør og smages til med salt og peber.

Grøntsagerne placeres i bunden af et ildfast fad. Laksen lægges ovenpå og resten af marinaden hældes over. Stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 min.

Serveres evt. med pasta eller ciabattabrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (22 stemmer)

Opskriften er vist 47801 gange,
og udskrevet 2018 gange.


Energi:
KJ total 9888 (2354 kcal)
KJ pr. Pers. 2472 (588 kcal)
Vægt ialt 1448 gram
Vægt pr. Pers. 362 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 682 KJ (162 kcal)
Protein 11.6 gram
Fedt 12.3 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Louise  -  2009-07-03 01:11:04
Jeg brugte dild og persille, det blev rigtig godt.


Thomas  -  2009-01-18 03:27:33
Nogen der kan anbefale, hvilke krydderurter man skal bruge


Maria  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig lækker og nem ret! Andre grøntsager eksempelvis broccoli kan sagtens tilføjes.