Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bjergsted-Solsikkebrød til bagemaskine

Bjergsted-Solsikkebrød til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Hessel

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.Hvedemel
150 g.Speltmel
1 tsk.Fint salt
2.5 tsk.Gær
50 g.Solsikkekerner
35 g.3-korns blanding
325 g.Lunkent vand
 


Opskrift:

Alle ingredienser tilsættes bagemaskinens form direkte på en digitalvægt.

Min bagemaskine (Melissa XBM 1128) skal kører på program 1 (normal prg. 3 timer) og sættes til color dark (mørkt) samt størrelse 1,5 Lb.


Brødet bliver det mest uovertrufne solsikkebrød du kan forestille dig. Jeg har selv lige købt min maskine i Netto for 300.- kr og er helt på halen over det fantastiske resultat.
God fornøjelse...

Tips:

Brødet bliver det mest uovertrufne solsikkebrød du kan forestille dig. Jeg har selv lige købt min maskine i Netto for 300.- kr og er helt på halen over det fantastiske resultat. God fornøjelse...




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13592 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sanne  -  2013-05-23 10:25:53
Super godt brød. Første gange jeg bagte det, faldt det sammen på midten, herefter justerede jeg vandmængden til 300g og brødet blev PERFEKT!Spelt mel kan sagtens udskiftes med fx sigtemel.


Else  -  2012-03-18 10:29:03
Tørgær "bør" kun bruges, hvis bagemaskine skal forsinkes - hvis du blander og bager .... så brug alm. gær.


København.  -  2011-09-27 16:20:15
Prøver den med almindeligt gær om lidt.


Per  -  2011-03-21 23:27:05
Går ud fra at gær skal være tørgær?