Bjergsted-Solsikkebrød til bagemaskine

Bjergsted-Solsikkebrød til bagemaskine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Hessel

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.Hvedemel
150 g.Speltmel
1 tsk.Fint salt
2.5 tsk.Gær
50 g.Solsikkekerner
35 g.3-korns blanding
325 g.Lunkent vand
 
Opskrift:
Alle ingredienser tilsættes bagemaskinens form direkte på en digitalvægt.

Min bagemaskine (Melissa XBM 1128) skal kører på program 1 (normal prg. 3 timer) og sættes til color dark (mørkt) samt størrelse 1,5 Lb.


Brødet bliver det mest uovertrufne solsikkebrød du kan forestille dig. Jeg har selv lige købt min maskine i Netto for 300.- kr og er helt på halen over det fantastiske resultat.
God fornøjelse.

Tips:

Brødet bliver det mest uovertrufne solsikkebrød du kan forestille dig. Jeg har selv lige købt min maskine i Netto for 300.- kr og er helt på halen over det fantastiske resultat. God fornøjelse.


karakterer:
Opskriften er vist 17104 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sanne  -  2013-05-23 10:25:53
Super godt brød. Første gange jeg bagte det, faldt det sammen på midten, herefter justerede jeg vandmængden til 300g og brødet blev PERFEKT!Spelt mel kan sagtens udskiftes med fx sigtemel.

Else  -  2012-03-18 10:29:03
Tørgær "bør" kun bruges, hvis bagemaskine skal forsinkes - hvis du blander og bager .... så brug alm. gær.

København.  -  2011-09-27 16:20:15
Prøver den med almindeligt gær om lidt.

Per  -  2011-03-21 23:27:05
Går ud fra at gær skal være tørgær?