Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikanske muffins grundopskrift

Amerikanske muffins grundopskrift, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jepasa

Indsendt :


Amerikanske muffins grundopskrift, billede 4 Amerikanske muffins grundopskrift, billede 1 Amerikanske muffins grundopskrift, billede 2 Amerikanske muffins grundopskrift, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
310 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 knsp. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 dl. Minimælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Opskrift:

Bland mel, sukker, bagepulver, vanillesukker og salt godt sammen.
Pisk æg, mælk og olie ca. 1 min. Må gerne blive luftigt.
Rør æggeblandingen i melblandingen, til det er ensartet.

Fordel dejen i forme og fyld dem ca. 3/4 op.

Bages i midten af ovnen 20-25 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Små muffins ca. 15 min.

Tips:

Chokolademuffins:
Erstat 50 gram mel med 50 gram kakao, og læg et stort stykke chokolade på højkant i dejen og tryk den lidt ned i kagen. Chokoladen må ikke nå bunden i formen, det synker, når de bliver bagt.

Muffins med bær:
Brug ca. 100 gr. blåbær eller hindbær pr. portion. Alle slags bær kan bruges, også frosne.

Marmormuffins:
Lav en portion grundopskrift og en portion chokoladeopskrift. Put ½ af hver i formen, de blander sig selv.

Prøv selv at variere grundopskriften.

Bruges silikoneforme, så tag muffins ud så snart de er kommet ud af ovnen. Falder de let ud af formen, er de færdigbagte.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (22 stemmer)

Opskriften er vist 47128 gange,
og udskrevet 1187 gange.


Energi:
KJ total 11506 (2739 kcal)
KJ pr. stk. 958 (228 kcal)
Vægt ialt 948 gram
Vægt pr. stk. 79 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1213 KJ (289 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 10.9 gram
Kulhydrat 43.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-04-08 09:49:20
Vi er vilde med disse muffins, både fordi opskriften er nem for børnene og fordi kun fantasien sætter grænser for sødme og smag :-) fx. Hvid chokolade og hindbær. Lige nu skal prøves blanding af blåbær og brombær og hvid chokolade.


  -  2013-06-30 07:59:15
Smager ikke af meget. Heller ikke marmorkage-varianten. Denne opskrift bliver ikke brugt igen!


Julie  -  2012-07-09 15:46:01
Jeg prøvede disse i fredags, men de hævede næsten ikke. Fyldte 3/4 op og fuldte grundopskriften. Så jeg er ikke helt klar over, hvad jeg gjorde galt. Nogen, der kan hjælpe?


Per  -  2012-06-19 19:27:45
Giver Marie ret, grundopskriften er ikke sød nok.


Marie  -  2011-09-28 21:24:02
god nem opskrift, men jeg ville tilsætte mere sukker, de er ikke helt søde nok... Men eller kan det anbefales at bruge chokoladestykker eller en kompi af blåbær og mandel :)