Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ristet laks med grøn svampestuvning

Ristet laks med grøn svampestuvning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
225 g.laks
1/2 agurk
50 g.champignon
1 forårsløg
1 1/2 dl.vand
1/2 dl.piskefløde
2 spsk.maizena
 


Opskrift:

Agurken flækkes i 4 dele, kernerne fjernes, og de 4 dele skæres i skiver på ca. 1/2 cm. Champignon og forårsløget skæres ligeledes i skiver på 1/2 cm. Alle grønsagerne sauteres i varm olie i ca. 3 min. Vand tilsættes, og grønsagerne koger i ca. 2 min, hvorefter de jævnes med maizena. Piskefløden tilsættes, og retten smages til med salt og peber.

Laksen steges på en varm pande i 4-5 min. på hver side.

Serveres med pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7120 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu