Agurken flækkes i 4 dele, kernerne fjernes, og de 4 dele skæres i skiver på ca. 1/2 cm. Champignon og forårsløget skæres ligeledes i skiver på 1/2 cm. Alle grønsagerne sauteres i varm olie i ca. 3 min. Vand tilsættes, og grønsagerne koger i ca. 2 min, hvorefter de jævnes med maizena. Piskefløden tilsættes, og retten smages til med salt og peber.
Laksen steges på en varm pande i 4-5 min. på hver side.
Serveres med pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7965 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider