Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Suppe kogt på oksespidsbryst

Suppe kogt på oksespidsbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Oksekød - Oksespidsbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.5-2 kg.oksespidsbryst
 kraftben til suppen
3-4 gulerødder
0.5 selleri
3-4 porrer
1 persillerod
1 pastinak
1 spsk.salt pr. liter vand
6-8 hele peberkorn
2 laurbærblade suppevisk (af porre- og selleritop og persille)
 
 Tilbehør:
 kogte kartofler eller groft brød og sennep
 
Opskrift:
Kom kødet i en stor suppegryde og hæld vand på, såkødet er dækket. Bring det i kog og skum. Tilsæt de forskellige rensede grønsager samt krydderier. Lad det koge ved svag varme i et par timer, men tag grønsagerne op af gryden, efterhånden som de er færdigkogte. Si suppen og hold kødet varmt. Skær grønsagerne i mindre stykker og kom dem på suppen, der kan evt. suppleres med friskkogte grønsager. Skær kødet i pæne skiver og kom dem i suppen eller server dem til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8493 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Harly  -  2016-09-05 14:59:21
for at gøre det nemmere, tilsættes de snittede grøntsager først til sidst, efter suppevisken er fjernet. Spidsbrystet kan også serveres med kartofler og peberodssauce, så tilsættes suppen i stedet kød og melboller.