Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dybstegt laks i ungarsk kommendej

Dybstegt laks i ungarsk kommendej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Dybstegt laks i ungarsk kommendej, billede 4 Dybstegt laks i ungarsk kommendej, billede 1 Dybstegt laks i ungarsk kommendej, billede 2 Dybstegt laks i ungarsk kommendej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
   
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Kommen, frø 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 45 gram
Cayennepeber
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
   
Fritureolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
100 gram Glasnudler
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   


Opskrift:

Laks i kommendej:
Skær laksen i tern på 2x2 cm. Sigt mel, bagepulver, og cayennepeber over i en skål og bland kommenfrø i. Tilsæt salt og rør ægget i. Tilsæt øl under omrøring og rør til dejen er ensartet med konsistens som en lidt tyk pandekagedej. Stil dejen i køleskabet i 20 min.

Varm olien op til 175 grader. Kom laksestykkerne i dejen og vend dem rundt, til de er helt dækkede. Steg laksestykkerne gyldne i olien umiddelbart før serveringen.

Risnudler i peberfrugtsalsa:
Kog nudlerne 2-3 minutter i rigeligt vand. Skær peberfrugterne i tynde strimler. Knus hvidløget. Rist peber og hvidløg hårdt på en pande i olivenolien. Vend nudlerne i. Kom eddike på, kog den væk og smag til med salt, peber og sukker.

Hak dilden og kom den i umiddelbart før serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17848 gange,
og udskrevet 251 gange.


Energi:
KJ total 7256 (1727 kcal)
KJ pr. Pers. 1209 (287 kcal)
Vægt ialt 1564 gram
Vægt pr. Pers. 260 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 463 KJ (110 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 3.0 gram
Kulhydrat 14.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu