Skyl og udsten kirsebærrene, og put dem i en gryde sammen med sukker, citronsaft og frøene fra kardemommekapslerne.
Lad det koge ved svag varme, til marmeladen tykner.
Hæld marmeladen på skolede glas skyllet med Atamon, og luk glassene med det samme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14004 gange, og udskrevet 175 gange.
Kommentarer
fraukær - 2018-07-13 21:27:13 Det tykner ikke.
- 2018-06-30 16:39:40 Den opskrift forstår jeg ikke, for det tykner Ikke af sig selv???.
Inge - 2016-08-14 12:44:24 Frisk og dejligt syltetøj
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider