Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vilde ris med valnødder

Vilde ris med valnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 dl.grønsagsbouillon
2 dl.vilde ris (ca. 120 g)
2 gulerødder (ca. 150 g)
1 persillerod (ca. 150 g)
2 forårsløg (ca. 50 g)
20 g.valnødder
1 dl.rosiner (ca. 60 g)
 
 Dressing:
0.5 dl.citronsaft
2 spsk.vand
2 tsk.olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog bouillonen op.
Skyld de vilde ris godt og hæld dem i den kogende bouillon.
Kog risene efter anvisningen på pakken (pas dog på, at de ikke koger for længe, så bliver de kedelige).
Risene skal være åbne, når de er færdige.
Afdryp og afkøl risene.

Skræl gulerødder og persillerod og riv dem groft.
Rengør forårsløgene og skær dem ud i tynde ringe.
Hak valnødderne groft.

Bland ris, gulerod, persillerod, forårsløg, valnødder og rosiner i en skål.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen og hæld det over salaten.

Stil salaten i køleskabet og lad det trække i mindst 1 time.

Servering:
Server kolde vilde ris med valnødder som tilbehør til fisk, fjerkræ eller stegte retter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2669 gange,
og udskrevet 37 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu