Vilde ris med valnødder
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Kog bouillonen op.
Skyld de vilde ris godt og hæld dem i den kogende bouillon. Kog risene efter anvisningen på pakken (pas dog på, at de ikke koger for længe, så bliver de kedelige). Risene skal være åbne, når de er færdige. Afdryp og afkøl risene. Skræl gulerødder og persillerod og riv dem groft. Rengør forårsløgene og skær dem ud i tynde ringe. Hak valnødderne groft. Bland ris, gulerod, persillerod, forårsløg, valnødder og rosiner i en skål. Pisk ingredienserne til dressingen sammen og hæld det over salaten. Stil salaten i køleskabet og lad det trække i mindst 1 time. Servering: Server kolde vilde ris med valnødder som tilbehør til fisk, fjerkræ eller stegte retter. |
|
Opskriften er vist 4139 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne