kornene fra 1 stang vanilje kornene fra 1 stang vanilje
6
spsk.
abrikosmos6 spsk. abrikosmos
25
g.
finthakkede valnøddekerner25 g. finthakkede valnøddekerner
Endvidere: Endvidere:
50
g.
reven chokolade50 g. reven chokolade
koldt flødeskum koldt flødeskum
Opskrift:
Skræl pærerne og kog dem lige knap møre i vand tilsat sukker og vanilje.
Tag dem op af lagen og sæt dem side om side i et ovnfast fad.
Hæld lidt af pærelagen ved.
Rør abrikosmosen med lidt lage og fordel den på pærerne.
Drys hakkede nøddekerner på.
Sæt fadet i ovnen ved 225ºC i 5 min.
Serveres med et drys reven chokolade og koldt flødeskum.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 2219 gange, og udskrevet 54 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider