Abrikosdessert

Abrikosdessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4-5 store makroner eller 8-10 små
1 dl.appelsinsaft
1.5-2 dl.abrikosmos
 
 Creme:
2 æggeblommer
2 spsk.Sukker
1 spsk.Majsstivelse
2.5 dl.fløde
25 g.grofthakkede mandler
2 dl.piskefløde
 
 Envidere:
 Kandiserede violer
 
Opskrift:
Kom makronerne i en serveringsskål (bræk dem evt. i lidt mindre stykker). Dryp med appelsinsaften og kom abrikosmosen over.

Pisk æggeblommer og sukker sammen til cremen og rør majsstivelsen i.

Bring fløden i kog. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og bring det i nærheden af kogepunktet mens der piskes. Tag gryden fra varmen og rør de grofthakkede mandler i. Lad cremen svale. Vend flødeskum i. Læg cremen på abrikoserne og drys med kandiserede violer.


karakterer:
Opskriften er vist 6312 gange,
og udskrevet 84 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu