Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Verdens lækreste koteletter i fad

Verdens lækreste koteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : menig-garfield

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.fadkotelleter
5 dl.fløde 38%
5 dl.mornaysauce 38%
1 glaschampignon
1 ds.flåede tomater
0.5 posemozerella ost (det med mindst fedt)
 
 Lidt olie
 
 Kræver man har:
 Salt
 Pepper
1 spsk.timian
 Allround kryderiblanding
 


Opskrift:

Først brunes kotelleterne på panden i lidt olie, og krydres LET med salt, pepper og allround.

Mens kødet brunes finder man et ildfast fad, og hælder olie i bunden af det, til bunden er let dækket.. Fløde og mornaysauce hældes sammen i fadet.. Blander det godt sammen, og kommer derefter salt og pepper i efter ens egen mest fornuftige sans, og kommer samtidig timianen i, og allround, så meget som man selv behager.

Når kødet er færdig med at blive brunet, ligges det i fadet, og trykkes ned så det bliver dækket af "sovsen" . Derefter hældes champignon og de flåede tomater ovenpå kødet, og med en paletkniv eller ske, spredes det rundt ovenpå kødet så det dækker jævnt..
Så tager man halvdelen af mozerella'en og deler jævnt udover kødet..
Kan evt. trykkes ned så det bliver blandet godt med sovsen .

Sættes i ovnen ved ca. 175 grader, i ½ - 1 time (forskelligt fra ovn til ovn, mærk derfor kødet efter en halv time)

Tips:

Kan serveres med ris, og evt. noget flütes :)




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Koteletter i fad



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 20986 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  2015-12-18 19:47:38
Virkelig lækker sammensætning. Bruger dog friske champignon i kvarte der lige brunes af på panden når koteletterne er lagt i fadet.