Skær skorpen af brødene, læg den ene pakke brød på en plade.
bland tun (hvor olien er hældt fra) med det halve af mayonaisen, 2 spsk citronsaft, salt peber og en dåse majs.
fordel det jævnt på brøddet.
skær agurken i skiver og læg en kant hele vejen rundt. skær skorperne af de andre brød og læg det på.
bland resten af mayonaisen + 1 spsk citronsaft + fransk sennup, og smør det på toppen, læg atter et lag agurk.
fordel en dåse majs og pynt med 1/4 del hård kogte æg, karse, skivet peberfrugt, citron, tomatbåde og karse + radisstjerner.
Tips:
istedet for radis, plejer jeg at pynte med rejer, citron og kaviar... :)
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(7 stemmer)
Opskriften er vist 10795 gange, og udskrevet 72 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider