Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cajun-stegt laks med citronsauce

Cajun-stegt laks med citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Oprindelsesland : Cajun

CajunKilde : Hjerting laks

Indsendt :

Cajun-stegt laks med citronsauce, billede 4 Cajun-stegt laks med citronsauce, billede 1 Cajun-stegt laks med citronsauce, billede 2 Cajun-stegt laks med citronsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.laksefilet uden skind
 
 Cajun krydderi
 
 Citronsauce:
3.5 dl.cremefraiche 38%
3.5 dl.cremefraiche 18%
 
4 spsk.frisk, hakket persille
4 tsk.friskpresset citronsaft
1 tsk.groft salt
 peber
 


Opskrift:

Del laksen i 4 stykker. Smelt smørret på panden. Pensel laksen med lidt af dette smør og steg i resten. Drys krydderi blandingen på.

Steg siden med krydderierne først til den er næsten ”branket”. Vend laksen om og steg den færdig på den anden side 2-3 minutter.

Citronsauce:
Kom cremefraichen i en tykbundet gryde og varm den op.

Tilsæt persille og smag til med citronsaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 39152 gange,
og udskrevet 648 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Knud  -  2009-01-23 22:16:24
Siden m krydderier er den modsatte af skindsiden eller hva. Jeg bruger den hvor skindet har siddet som sidste stegeside. Hvis man bruger de lakseportioner fra supermarkedet kan man godt lige "lukke" dem på siderne ved at stege der først, men på de stykker er det måske lidt ligemeget hvilken side man kommer krydderier på.


Per  -  2008-10-07 21:27:32
Vi brugte cajun bagte kartofler som tilbehør. Se opskriften her