Mængde beregning
Indsendt af : Hausfrau Indsendt : Red : |
|
|
Ialt pr. person bør du ende med 600-800 gr. mad.
Forret: 150-250 gr. pr. person Suppe som forret: Ca. 2 1/2 dl. Mellemret: Ost ca. 25-50 gr. pr. person Hovedret: 150-200 gr. kød, uden ben, pr. person 200-300 gr. tilbehør (kartofler, ris, grøntsager osv.) Ca. 1 dl. sovs pr. person Suppe som hovedret: Ca. 4 dl. Dessert/kage: 100-200 gr. pr. person Dessert/ost: Ost ca. 25-50 gr. pr. person Natmad: Suppe som natmad: Ca. 3 dl. |
|
Opskriften er vist 12871 gange,
og udskrevet 111 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne