Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mængde beregning

Mængde beregning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

DiverseRet : Diverse - Hjælp / Forklaring

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hausfrau

Indsendt :



Ingredienser:
 Hjælp / Forklaring
 
Opskrift:
Ialt pr. person bør du ende med 600-800 gr. mad.

Forret:
150-250 gr. pr. person
Suppe som forret: Ca. 2 1/2 dl.
Mellemret:
Ost ca. 25-50 gr. pr. person
Hovedret:
150-200 gr. kød, uden ben, pr. person
200-300 gr. tilbehør (kartofler, ris,
grøntsager osv.)
Ca. 1 dl. sovs pr. person
Suppe som hovedret: Ca. 4 dl.
Dessert/kage:
100-200 gr. pr. person
Dessert/ost:
Ost ca. 25-50 gr. pr. person
Natmad:
Suppe som natmad: Ca. 3 dl.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10212 gange,
og udskrevet 76 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu