Lakse-østers tatar i safranbouillon

Lakse-østers tatar i safranbouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tatar:
300 g.laks
4 friskeøsters
 finthakket skalotteløg
 hakket persille
1 past.æggeblomme
 lidt salt
 peber
 
 Safranbouillon:
2 dl.kraftig fiskefond
½ dl.tør hvidvin
2 spsk.usaltet smør
 hel safran
 
Opskrift:
Laks og østers hakkes med kniv. Derefter røres det op med skalotteløg, persille og æggeblomme

Udblød safran i vinen. Koges op med fiskefonden og piskes op med smørret. Tataren skees, og anrettes i en dyb tallerken med safranbouillon





karakterer:
Opskriften er vist 10050 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu