Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mayonaise - let at lave

Mayonaise - let at lave, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Densuresok

Indsendt :





Ingredienser:
2 pasteuriserede æggeblommer (eet bæger)
3 dl.neutral olie (rapsolie, solsikkeolie e.l.)
1 tsk.salt
1 tsk.hvidvinseddike
 evt.hvid peber efter smag
 


Opskrift:

Pisk æggeblommer luftige (et par minutter).
Tilsæt olie, under omrøring, først dråbevis og senere i en tynd stråle.
Tilsæt eddike, salt og peber og pisk igen.
Voila.

Tips:

Æggeblommer bør være ved stuetemperatur, da de er nemmere at piske luftige. Jeg bruger en tomt, renset, syltetøjsglas og en håndmixer med eet ris påmonteret. Jeg stiller glaset i et viskestykke oven på et par køkkenelastikker, så det ikke snurre. Kan sagtens holde sig et par dage i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5579 gange,
og udskrevet 121 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Christian H.  -  2011-03-22 18:26:52
Den blev rigtig god - i andet forsøg. Tror ikke jeg fik piske tnok luft i æggeblommerne i første forsøg, da den virkede lidt tynd.