Svampene rengøres. Lad de små forblive hele, og del de større svampe så de har ens størrelse. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i diagonale stykker af ca. 3 cm.
Rør eddike, soja sauce, finthakket ingefær og kartoffelmel med 2 spsk. vand.
Skær laksefileten i 4 portionsstykker,
krydr med salt og peber og rist dem på en varm pande i i ca. 6 min. Vend dem på panden så de er pæne gyldne på alle sider. Tag fiske af panden og sauter svampene og forårsløgene i ca. 3 min. Tilsæt sojasauce blandingen , og lad det koge igennem i 1 min.
Anret laksen på en tallerken og anbring svampeblandingen ovenpå.
Server f. eks. dampet fennikel til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 17712 gange, og udskrevet 216 gange.
Energi:
KJ total 8121 (1933 kcal)
KJ pr. Pers. 2030 (483 kcal)
Vægt ialt 1364 gram
Vægt pr. Pers. 341 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 595 KJ (141 kcal) Protein 12.5 gram Fedt 9.4 gram Kulhydrat 2.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider