Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med Ager-champignon

Laks med Ager-champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :


Laks med Ager-champignon, billede 4 Laks med Ager-champignon, billede 1 Laks med Ager-champignon, billede 2 Laks med Ager-champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Markchampignon 500 g. markchampignon med rod giver ca. 400 g. rensede
3 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
1 spsk. Balsamico, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Ingefær, frisk
1 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
800 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Svampene rengøres. Lad de små forblive hele, og del de større svampe så de har ens størrelse. Rens og skyl forårsløgene og skær dem i diagonale stykker af ca. 3 cm.

Rør eddike, soja sauce, finthakket ingefær og kartoffelmel med 2 spsk. vand.

Skær laksefileten i 4 portionsstykker, krydr med salt og peber og rist dem på en varm pande i i ca. 6 min. Vend dem på panden så de er pæne gyldne på alle sider. Tag fiske af panden og sauter svampene og forårsløgene i ca. 3 min. Tilsæt sojasauce blandingen , og lad det koge igennem i 1 min. Anret laksen på en tallerken og anbring svampeblandingen ovenpå.

Server f. eks. dampet fennikel til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16239 gange,
og udskrevet 185 gange.


Energi:
KJ total 8121 (1933 kcal)
KJ pr. Pers. 2030 (483 kcal)
Vægt ialt 1364 gram
Vægt pr. Pers. 341 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 595 KJ (141 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 2.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu