Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde med rosenkål

Lammegryde med rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lammegryde med rosenkål, billede 4 Lammegryde med rosenkål, billede 1 Lammegryde med rosenkål, billede 2 Lammegryde med rosenkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.lammekød i strimler
10 g.smør
3 spsk.hvedemel
2.5 dl.hvidvin eller bouillon
2 kvistetimian (evt. tørret)
1 laurbærblad
2-3 fedhvidløg
2 dl.vand
 
2 løg
3 gulerødder
400 g.rosenkål
1 pastinak
 chili
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Brød og/eller kartofler
Opskrift:

Smørret varmes op i en gryde og kødet vendes deri. Mel drysses over og det svitses et par min. til kødet har skiftet farve. Hvidvin eller bouillon og vand tilsættes sammen med hakket hvidløg og krydderurter.

Retten simrer under låg til kødet er mørt ca. 45 min.

Løgene skæres i tynde skiver og pastinak i strimler. Rosenkålene gøres i stand. Grøntsagerne tilsættes retten og det hele koger ca. 15 min. mere.

Smag til med lidt chilli, salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15027 gange,
og udskrevet 192 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Kom lidt mere vædske i og den er perfekt til kartoffelmos.


Carina  -  0000-00-00 00:00:00
Retten kan også laves med kalvekød, det er meget lækkert. God efterårs ret!