Kartoffel leverpostej

Kartoffel leverpostej , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 alubakker

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : thlassen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket svinelever
200 g.mosede kartofler
2 løg
2 æg
4 æggehvider
8 dl.minimælk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lever, kartofler og løg blendes til en passende konsistens, pas på det ikke bliver for fint.
Pisk æg og æggehvider sammen og rør det i levermassen.
Tilsæt mælken og krydre med salt og peber.

Hæld Massen i en smurt form og bag den ved 175 grader i 1 – 1 ½ time





karakterer:
Opskriften er vist 21941 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-25 18:34:35
kan man bytte svineleveren ud med kalvelever

  -   2014-08-21 19:32:39
Sådan! Hvor svært kan det være...