Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillet Østersølaks med carrycremé

Grillet Østersølaks med carrycremé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
2 laksekoteletter á 200 g.
1 dl.olie
1 spsk.hakket persille
1 spsk.kørvel
20 g.Lakserogn
 citronsaft
350 g.bagekartofler
1 æggeblomme
35 g.smør
1/4 dl.valnøddeolie
25 g.skalotteløg
1 1/2 dl.hvidvin
 karry
 gurkemeje
2 dl.fiskefond
1/2 dl.cremé fraiche 18 %
200 g.blanceret spinat
25 g.skalotteløg
 smør
6 stk.mini gulerødder m/ top
6 stk.friske grønne asparges
 smør
200 g.butterdej
 
Opskrift:
Butterdejsblade:
Butterdejen udskæres/udstikkes i to blade og bages over bunden på et ovnfad, ca. 5-6 cm. højt.

Duchesseblade:
Kartoflerne sættes over i vand uden salt, koges møre, dampes tørre, moses og monteres med smør og æggeblomme, tilsmages med salt.

Duchessemassen udsprøjtes som 6 blade, og bages gyldne.

Carrycremé:
Fint hakket skalotteløg og lidt carry sauteres i valnøddeolie, en smule mel drysses over og nedkogt hvidvin og fond tilsættes, koges blank og soigneres. Saucen smages til med creme fraiche, salt og carry (skal ikke dominere), farves med gurkemeje.

Spinatsauté:
Skalotteløg sauteres i smør, tilsættes blancherede spinatblade, tilsmages med salt.

Forårsgrønt:
Gulerødderne skrabes, (lad noget af stilken blive), smørdampes med de grønne asparges .

Laksekoteletter:
Marineres i olie, krydderurter og lidt salt, mindst 1/2 time. Steges på hed grillpande.

Lakserognen tilsmages m/ citronsaft, salt og peber. Anrettes i lakseskind, formet til kræmmerhuse over en spidssigte og sprødstegt i ovn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9308 gange,
og udskrevet 152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu