Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honningbrød

Honningbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : dulleben

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.honning eller mørk sirup
500 g.brun farin
10 dl.kærnemælk
2 æg
1000 g.hvedemel
1 spsk.natron
2 tsk.stødt nellike
2 tsk.stødt ingefær
1 spsk.stødt kanel
1 spsk.stødt kardemomme
500 g.finvalsede havregryn
 evt. 1 økologisk appelsin
2 dl.rosiner
 


Opskrift:

Smelt honning eller sirup og brun farin i en gryde, og køl det af.

Rør kærnemælk i. slå æggene ud i gryden, rør det sammen.
Bland mel, natron og krydderierne i en skål. hæld melblandingen gennem en si ned i gryden, rør dejen godt.
Riv evt. skallen af en appelsin fint, og kom den i dejen. rør derefter havregryn og rosiner i.

Kom bagepapir i en bradepande, og fyld dejen i.
Sæt honnongbrødet i midten af ovnen. tænd 175 grader.
Bag honningbrødet ca. 45 min. stik et lille træspid eller en lille kniv i brødet. hvis der er rå dej, skal det bage lidt mere.

Skær honningbrødet over i 3 aflange stykker. skær skiver, og smør dem med smør.

Tips:

det smager bedst med smør på..




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6416 gange,
og udskrevet 77 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu