Fyldte florentinere

Fyldte florentinere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
100 g.smør
125 g.sukker
0.5 vaniljestang
75 g.majsstivelse
50 g.mandler
40 g.appelsinskal
 
 Fyld:
2.5 dl.piskefløde
125 g.friske jordbær
 
Opskrift:
Rør smør og sukker godt sammen og rør vaniljekorn i.

Tilsæt majsstivelse, grofthakkede mandler og hakket appelsinskal til dejen og rør eller ælt den sammen med fingrene.

Rul den i fingertykke stænger og skær dem i 1 cm brede stykker.
Sæt dem på bagepapir på bagepladen med god afstand - de flyder meget ud. Bag dem ved 175ºC i ca. B min.

Lad dem svale lidt på pladen, inden de forsigtigt tages af med en paletkniv.


Lige inden servering lægges de sammen med flødeskum og delte jordbær - eventuelt portionsvis eller på et serveringsfad.





karakterer:
Opskriften er vist 1925 gange,
og udskrevet 61 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu