Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kroketter

Kroketter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
3 dl.mælk
75 g.smør
125 g.hvedemel
50 g.revet ost (gruyere)
2 æggeblommer
 salt
 peber
 
 Fyld:
 små rejer
 
 hvedemel
 æg
 rasp
 


Opskrift:

kog mælk og smør op, kom melet i på een gang og rør indtil det bliver en fast dej. Tag gryden af varmen og tilsæt 2 æggeblommer og ost, evt salt og peber. Rør godt. Lad dejen køle helt af.

Lav små pølser (ca. 5 cm/1.5 cm dia), med rejefyldet i midten.
Vend pølserne i mel, derefter i sammenpisket æg, og tilsidst i rasp.

Sæt i fryseren på en bakke. Når de er frosne, kan de pakkes i poser.

Frituresteges uden optøning indtil gyldne og sprøde.

Serveres med en grøn salat som forret







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9110 gange,
og udskrevet 52 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu