tænd ovnen på 150 grade, varmluft. beklæd en springform med bagepapir i bunden og smør den.
Smelt smør og chokolade sammen over vandbad. hæld blandningen i røremaskinen. tilsæt æg og farin lidt efter lidt. tilsæt så kaffepulver og mel. hæld dejen i springformen og bag i ca. 30minutter (kagen skal være fugtig.
lav nu kaffe sirup... 1 dl. meget stærk kaffe og 100 g sukker. kog blandningen i en gryde i 3-4 minutter og hæld den derefter i et glas.
karamel:
100 g. hvid chokolade smeltes sammen med 3 spsk. kaffesirup over vandbad. når blandningen er smeltt tilsættes 5 spsk. kaffesirup under omrøring. når blandningen er glat fordeles den over den afkølede kage.
Tips:
læs opskriften godt i gennem.
super lækker
TIP: Den kan gemmes i ca 4 dage, så det er en perfekt gæstekage
velbekommen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 7801 gange, og udskrevet 81 gange.
Kommentarer
twinmum - 2013-02-20 14:15:19 til karamelen skal man virkkelig bruge 8 spsk kaffe sirup???
mig der har lavet kaffekagen - 2011-02-27 11:19:43 jeg håber i kan lide min kaffekage
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider