Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lakseforårsruller (laks i rispapir)

Lakseforårsruller (laks i rispapir), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
8 stk.runde rispapir à ca. diameter på 22 cm
1 spsk.hvedemel
 vand
 olie
400 g.fersk laks
4 cl.tør sherry
 salt
 peber
250 g.blandede sommerurter, f.eks. squash, gulerødder, fennikel, spinat, bønner
1 bdt.brøndkarse
1 tsk.finthakket ingefær
 lidt citronsaft -og skal
1 tsk.wasabi
2 spsk.soja
 


Opskrift:

Skær laksefileten i små tern a ca. 5mm x 5mm. Krydr med salt og peber og rør sherryen i. Lad blandingen trække min. 30 minutter. Rør ingefær, citronsaft og skal, wasabi og soja sammen. Snit urterne i så tynde strimler du kan. Vend dem i soya-ingefær-blandingen. Krydr med salt og peber. lad blandingen trække min. 30 minutter, men gerne et par timer. Vend brøndkarsen i umiddelbart før anvendelsen. Rør mel sammen med vand til en grødagtig konsistens.

Fordel laks og grøntsager på blødt eller blødgjort rispapir. Rul sammen. Smør lidt melklister på sammenføjningen. Steg gyldne i neutral olie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16164 gange,
og udskrevet 178 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu