Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Humus a´la YndigeYrsa

Humus a´la YndigeYrsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Hummus

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryse egnet

Indsendt af : YndigeYrsa

Indsendt :





Ingredienser:
400 ml.kogte kikærter
2 fedhvidløg
3 spsk.cheasy fraiche 6%
2 soltrørrede tomater
2 spsk.citronsaft
1 spsk.olie fra de soltørrede tomater
2 spsk.koge-vand fra kikærterne
½ tsk.spidskommen
½ tsk.korriander
½ tsk.chiliflager
1 tsk.salt
3 spsk.sesamfrø
 


Opskrift:

Når du skal lave humus, er den nemmeste genvej kikærter på dåse. Men jeg syntes nu, de tørrede er de bedste, selvom tilberedningen derved bliver længere.

Læg de tørrede kikærter i blød i koldt vand i 24 timer.

Hæld vandet fra og kog kikærterne i usaltet vand i ca. 1 time.

Kikærterne kan herefter fryses ned i passende portioner, så har du altid kikærter parat, hvis du pludselig skulle få lyst til at lave humus. Husk at gemme lidt af vandet fra kogningen.

Kør alle ingredienserne sammen i en minihakker (eller brug en stavblender) Humussen skal have en glat og lind konsistens. Brug evt. lidt af kogevandet, hvis humussen er for tung.

Serveringsforslag:
Servers til rå grønsagsstave.
Til godt brød. Eller som tilbehør til varme retter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6743 gange,
og udskrevet 97 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu