Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jack Daniels Whiskey Sauce

Jack Daniels Whiskey Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 250 ml.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Rasmus Møller

Indsendt :





Ingredienser:
1 tsk.løgpulver
1 tsk.Tabasco Sauce
2 spsk.rødvinseddike
4/120 ml.teskefulde Jack Daniel's
55 g.brun sukker / Farin
4 spsk.Vand
4 Okse boullion terninger
2 spsk.Worchester sauce
Halvt / Kvart sauteret løg
 
 


Opskrift:

Put alle de flydende ingredienser i en lille sauce gryde, og sæt varmen på medium og rør rundt.

Derefter puttes resten af de tørre ingredienser i, rør rundt og sørg for at det brune farin og okse boullionerne bliver "opløst".

Efter sukkeret er blevet smeltet bringes saucen i kog et lille stykke tid, derefter skruer man ned for varmen igen og lader saucen små simre i 15-20 minutter for at alkoholen fordamper.

Efter 15-20 minutter tages saucen af og serveres direkte, bemærk dog at saucen godt kan blive lidt hård og få skind på hvis den står for længe grunde sukkeret. Hvis dette sker kan man dog hurtigt lige smide den i mikrobølgeovnen i 15 sekunder, og så er det væk igen.

Velbekomme

Tips:

Kan tilføjes med hvidløg og mindre tabasco efter egen smag.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10084 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu