Jack Daniels Whiskey Sauce

Jack Daniels Whiskey Sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Rasmus Møller

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 tsk.løgpulver
1 tsk.Tabasco
2 spsk.rødvinseddike
4 tsk.Jack Daniel's
55 g.brun sukker / Farin
4 spsk.Vand
4 bouillonterninger, okse
2 spsk.Worcestershire sauce
Halvt / Kvart sauteret løg
 
 
Opskrift:
Put alle de flydende ingredienser i en lille sauce gryde, og sæt varmen på medium og rør rundt.

Derefter puttes resten af de tørre ingredienser i, rør rundt og sørg for at det brune farin og bouillonterningerne bliver "opløst".

Efter sukkeret er blevet smeltet bringes saucen i kog et lille stykke tid, derefter skruer man ned for varmen igen og lader saucen små simre i 15-20 minutter for at alkoholen fordamper.

Efter 15-20 minutter tages saucen af og serveres direkte, bemærk dog at saucen godt kan blive lidt hård og få skind på hvis den står for længe grunde sukkeret. Hvis dette sker kan man dog hurtigt lige smide den i mikrobølgeovnen i 15 sekunder, og så er det væk igen.

Velbekomme

Tips:

Kan tilføjes med hvidløg og mindre tabasco efter egen smag.





karakterer:
Opskriften er vist 12580 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu