teskefulde Jack Daniel's4/120 ml. teskefulde Jack Daniel's
55
g.
brun sukker / Farin55 g. brun sukker / Farin
4
spsk.
Vand4 spsk. Vand
4
Okse boullion terninger4 Okse boullion terninger
2
spsk.
Worchester sauce2 spsk. Worchester sauce
Halvt / Kvart
sauteret løgHalvt / Kvart sauteret løg
Opskrift:
Put alle de flydende ingredienser i en lille sauce gryde, og sæt varmen på medium og rør rundt.
Derefter puttes resten af de tørre ingredienser i, rør rundt og sørg for at det brune farin og okse boullionerne bliver "opløst".
Efter sukkeret er blevet smeltet bringes saucen i kog et lille stykke tid, derefter skruer man ned for varmen igen og lader saucen små simre i 15-20 minutter for at alkoholen fordamper.
Efter 15-20 minutter tages saucen af og serveres direkte, bemærk dog at saucen godt kan blive lidt hård og få skind på hvis den står for længe grunde sukkeret. Hvis dette sker kan man dog hurtigt lige smide den i mikrobølgeovnen i 15 sekunder, og så er det væk igen.
Velbekomme
Tips:
Kan tilføjes med hvidløg og mindre tabasco efter egen smag.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(5 stemmer)
Opskriften er vist 10962 gange, og udskrevet 106 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider