Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chokolade dyp

Chokolade dyp, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
4 tynde træspyd (alternativt gafler)
300 g.god lys chokolade
800 g.frisk udkåret frugt/bær
 
Opskrift:
Udskær den udvalgte frugt i lige store, sirlige stykker. Lad endelig små bær være hele :)

Hak chokoladen & smelt den over vandbad til den er god lun.

Varm 4 ens små skåle en anelse i ovnen.De skal være lune ikke brandvarme. På den måde stivner chokoladen ikke så hurtigt, mens børnene nyder desserten.

Anret 4stk. store flotte flotte tallerkener med den udkårne frugt og bær,gem dog en lille plads til skålen. Fordel den smeltede chokolade i de lunede skåle og placer de fyldte skåle på de fugt-anrettede tallerkener.

Læg træspydene smukt oven på chokolade skålen og servér straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4427 gange,
og udskrevet 47 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu