Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks i nori-tang med tomatsalsa

Laks i nori-tang med tomatsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.fersk laks i tynde skiver el. 4 pk. laksecarpaccio i skiver
4 pladerNori-tang
 blandede små salater
1/2 stk.selleri
1-2 stk.gulerødder
2 spsk.hakket bredbladet persille
 revet muskatnød
 olivenolie
 salt
 peber
4 stk.tomater
2 stk.rødløg
2 spsk.vineddike
2 dl.olivenolie
1 spsk.frisk koriander
 


Opskrift:

Pure:
Skræl selleri og gulerødder – kog dem møre i saltet vand og blend de kogte grøntsager sammen med hakket persille. Smag til med salt, peber og revet muskatnød.

Tomatsalsa:
Skær tomaterne i kvarte, tag kernerne ud med en ske og skær kødet i tern. Pil løgene og hak dem fint. Vend tomater, løg, vineddike og olie sammen. Smag til med frisk koriander, salt og peber. Laksen krydres med salt og peber og pensles med olivenolie. Læg Nori-tang på bagepapir og kom grøntsagspuréen på, læg laksen på og rul det stramt sammen. Lægges på køl i min. 1 time.

Serveres med tomatsalsa.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8959 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu