Laks i nori-tang med tomatsalsa

Laks i nori-tang med tomatsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.fersk laks i tynde skiver el. 4 pk. laksecarpaccio i skiver
4 pladerNori tang
 blandede små salater
0.5 stk.selleri
1-2 stk.gulerødder
2 spsk.hakket bredbladet persille
 Muskatnød, friskrevet
 olivenolie
 salt
 peber
4 stk.tomater
2 stk.rødløg
2 spsk.vineddike
2 dl.olivenolie
1 spsk.frisk koriander
 
Opskrift:
Pure:
Skræl selleri og gulerødder – kog dem møre i saltet vand og blend de kogte grøntsager sammen med hakket persille. Smag til med salt, peber og revet muskatnød.

Tomatsalsa:
Skær tomaterne i kvarte, tag kernerne ud med en ske og skær kødet i tern. Pil løgene og hak dem fint. Vend tomater, løg, vineddike og olie sammen. Smag til med frisk koriander, salt og peber. Laksen krydres med salt og peber og pensles med olivenolie. Læg Nori-tang på bagepapir og kom grøntsagspuréen på, læg laksen på og rul det stramt sammen. Lægges på køl i min. 1 time.

Serveres med tomatsalsa.





karakterer:
Opskriften er vist 10600 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu