Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i dild I

Lam i dild I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammebryst
 vand
 fransk visk
1 løg med 2 nelliker
4-5 dildkviste
750 g.kartofler
 
 Sovs:
5 dl.siet lammesuppe
2-3 spsk.fingerklippet dild
 
 Smørbolle:
25 g.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
1-2 æggeblommer til legering
 


Opskrift:

Sæt kødet over i så maget vand at det lige er dækket. Skum suppen når den koger. Tilsæt salt, visk, løg med nelliker stukket i samt dildkviste. Tilsæt også ikke for store kartofler. Læg låg på gryden, og dæmp varmen. Tag kartoflerne op når de er møre. Kog kødet til det er mørt og brystbenene er nemme at trække ud, ca. 1 time.

Si suppen fra, når kødet er mørt. Læg kartoflerne tilbage i gryden og hold dem varme sammen med kødet.

Dildsovs:
Bring den siede suppe i kog. Rør blødgjort fedtstof og mel til en smørbolle. Pisk smørbollen i suppen til den er opløst. Indkog sovsen 5 min. smag den til og tilsæt fingerklippet dild.

Legering:
Rør æggeblommerne sammen med 3-5 spsk. varm sovs. Sluk for sovsen. Hæld æggeblommerne i ved konstant piskning. Nu må sovsen ikke koge mere.

Skær lammekødet for i passende stykker, og læg dem og kartoflerne i et halvdybt fad. Hæld sovsen over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6217 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu