Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æggeglaseret laksetournedos

Æggeglaseret laksetournedos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
800 g.laks, koteletter
15 g.smør
1/4 tsk.salt
2 stkæg - hele, kogte
1 1/2 tsk.dijonsennep
100 g.brøndkarse
1 1/4 stk.porre
1/4 stk.citron
4 g.karse, frisk
4 dl.ris, jasmin
 


Opskrift:

Skær benet fra laksekoteletten og form den som en tournedos. Hold den sammen med tandstikker eller nåle. Læg tournedoès i et smørsmurt ildfast fad. Fordel smørret på den og krydr med salt.

Tildæk fadet med alufolie og stil det på midterste ribbe i en 220 grader varm ovn. Steg fisken i 20 min. Hak de blødkogte æg groft og bland dem med dijonsennep og brøndkarse. Fordel blandingen på tournedosen og stil fadet tilbage i ovnen uden folie i 5 min. Skær porrerne i strimler og blancher dem i letsaltet vand. Anret tournedosen på tallerken og fordel porrestrimler rundt om. Hæld skyen fra fadet ved.

Pynt med citronbåde og karse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5836 gange,
og udskrevet 109 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu