Æggeglaseret laksetournedos

Æggeglaseret laksetournedos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
800 g.laks, koteletter
15 g.smør
0.25 tsk.salt
2 æg - hele, kogte
1.5 tsk.dijonsennep
100 g.brøndkarse
1.25 porre
0.25 citron
4 g.karse, frisk
4 dl.ris, jasmin
 
Opskrift:
Skær benet fra laksekoteletten og form den som en tournedos. Hold den sammen med tandstikker eller nåle. Læg tournedoès i et smørsmurt ildfast fad. Fordel smørret på den og krydr med salt.

Tildæk fadet med alufolie og stil det på midterste ribbe i en 220 grader varm ovn. Steg fisken i 20 min. Hak de blødkogte æg groft og bland dem med dijonsennep og brøndkarse. Fordel blandingen på tournedosen og stil fadet tilbage i ovnen uden folie i 5 min. Skær porrerne i strimler og blancher dem i letsaltet vand. Anret tournedosen på tallerken og fordel porrestrimler rundt om. Hæld skyen fra fadet ved.

Pynt med citronbåde og karse.


karakterer:
Opskriften er vist 7149 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu