Kernebrød med kvark

Kernebrød med kvark, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Alexander

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.Skummetmælk
150 g.fuldkornshvedemel
50 g.sesamfrø
2 tsk.salt
200 g.kvak
 
Opskrift:
1:Lun mælken i en gryde (lillefinger varm).
2:Rør gæren ud i mælken.
3:Tilsæt fuldkornshvedemel, sesamfrø, kvak og hvedemel.
4:Ælt dejen sammen så den bliver blank.
5:Stil dejen til hævning i 30 min.
6:Form dejen til to mindre brød.
7:Lad dem efterhæve i 20 min.
8:Pensel brødene med vand og drys sesamfrø på brødet.
9:Bag brødet ved 225 grader i 15 min.
10:Skrug ned for varmen til 200 grader og bag den vidre i 15 min.

Tips:

Kan næsten bruges til alt lige til madpakke og som tilbehør, morgenmad, frokost og madpakke OSV.





karakterer:
Opskriften er vist 3563 gange,
og udskrevet 78 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-02-19 09:40:31
Der står i opskriften der skal hvedemel i men det står ikke sammen med de andre ingredienser!!! Hvor meget mon?