Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kernebrød med kvark

Kernebrød med kvark, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Alexander

Indsendt :





Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.skummemælk
150 g.fuldkornshvedemel
50 g.sesamfrø
2 tsk.salt
200 g.kvak
 


Opskrift:

1:Lun mælken i en gryde (lillefinger varm).
2:Rør gæren ud i mælken.
3:Tilsæt fuldkornshvedemel,sesamfrø,kvak og hvedemel.
4:Ælt dejen sammen så den bliver blank.
5:Stil dejen til hævning i 30 min.
6:Form dejen til to mindre brød.
7:Lad dem efterhæve i 20 min.
8:Pensel brødene med vand og drys sesamfrø på brødet.
9:Bag brødet ved 225 grader i 15 min.
10:Skrug ned for varmen til 200 grader og bag den vidre i 15 min.

Tips:

Kan næsten bruges til alt lige til madpakke og som tilbehør,morgenmad,frokost og madpakke OSV.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 2512 gange,
og udskrevet 36 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne Holm  -  2011-02-19 09:40:31
Der står i opskriften der skal hvedemel i men det står ikke sammen med de andre ingredienser!!! Hvor meget mon?