portvin eller sherry3-4 spsk. portvin eller sherry
1000
g.
søde æbler sukker efter smag1000 g. søde æbler sukker efter smag
1
appelsin1 appelsin
50
g.
grofthakkede nøddekerner50 g. grofthakkede nøddekerner
2.5
dl.
piskefløde2.5 dl. piskefløde
gele gele
Opskrift:
Knus makronerne groft og kom dem i serveringsskålen.
Dryp med portvin eller sherry.
Riv æblerne på den grove side af råkostjernet og bland dem med sukker og appelsinsaft.
Kom dem pa makronerne.
Drys de hakkede nøddekerner på.
Pisk fløden stiv og kom den over.
Pynt med gelé og nøddekerner.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3787 gange, og udskrevet 47 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider