mørk sirup el maltsirup3 spsk. mørk sirup el maltsirup
75
g.
reven gulerod75 g. reven gulerod
1
spsk.
olie1 spsk. olie
2
tsk.
salt2 tsk. salt
200
g.
groft rugmel200 g. groft rugmel
150
g.
sigtemel150 g. sigtemel
4
dl.
hvedemel4 dl. hvedemel
Opskrift:
Udrør gæren i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Lad dejen hæve 4 timer tildækket et lunt sted.
Slå dejen ned og form 12 brød.
Lad brødene efterhæve 15 min.
Pensl dem med vand og snit nogle skrå snit i dem.
Bag brødene ca. 20-25 min. ved 200 grader C på midterste ovnribbe.
Tips:
Det kan anbefales at røre dejen med håndmixer,da den er en del klistret. Brug godt med mel når de skal formes, men undlad at ælte for meget mel i dejen, da brødene derved nemet bliver tørre.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9055 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
Tina - 2011-02-11 08:31:06 Børnene elsker dem i madpakken.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider