Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pistacie IS

Pistacie IS, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Søren Engel K

Indsendt :





Ingredienser:
5 æggeblommer
2 dl.Sukker
1 tsk.vanillesukker
3 æggehvider
4.5 dl.piskefløde (og hvorfor ikke 5 dl. fordi at så er der lidt til kaffen også :)
100 g.pistacie masse
100 g.mælke-hasselnødde-chokolade (Fx: ”Fin Carré-Whole Nut” fra Lidl)
 


Opskrift:

Pisk æggeblommer, sukker og vanille-sukker så det bliver ”hvidt” og luftigt.

Pisk æggehvider så de er helt faste (skålen kan vendes på hovedet).

Pisk fløden godt stiv (uden at det bliver gult/til smør naturligvis), så holder det hele godt sammen uden at æggene ”synker til bunds” og der behøves ikke at røre i isen under frysningen.

Nødde chokoladen hakkes groft.

Æggemassen vendes i fløden, herefter vendes æggehviderne let i massen og chokolade og pistacie-masse vendes let i til sidst.

Fyld isen i en egnet/gerne spring form og dæk med sølvpapir, frys den mindst 8 timer.

Mums!


Tips:

Opskriften er udarbejdet ud fra egen erfaring og gennemlæsning af et utal af is-opskrifter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7565 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

katrine  -  2012-05-28 18:25:11
god is har smagt den!!!!!