Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele!

Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele!, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : MoseGrisen

Indsendt :


Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele!, billede 4 Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele!, billede 1 Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele!, billede 2 Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele!, billede 3
Fotograf: MoseGrisen  

Ingredienser:
2 ds.tun
200 g.løg
2 dl.creme fraiche 6%
5 husblasblade
1.5 dl.piskefløde
1 citron presset
1 glascaviar
1 bdt.dild
4-6 stængler bladselleri
 


Opskrift:

Udblød husblassen i koldt vand

Blend tun me dløg, creme fraiche og citronsaft.
hak dild og bladselleri til ønskede størrelse og bland det i massen.

Smelt husblassen med lidt kogende vand og hæld denne i massen i en tynd stråle og under konstant piskning.
vend caviar i massen.
Smag til med salt og peber -Pas på med salten da caviar godt kan afgive en del salt.

Stil massen i køleskabet til den er halvstiv og man kan tegne mønste i den med en ske.

I mellemtiden piskes fløden stiv og når massen er stivnet lidt, vendes flødeskummen heri.

Stilles i køleskabet min. 2 timer inden anretning og servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (29 stemmer)

Opskriften er vist 101887 gange,
og udskrevet 1107 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Scharlotte  -  2012-02-10 21:56:27
frisk smag... af tun altså. Dog holdt jeg lidt tilbage med bladselleriet... Sød smag.