Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele

Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : MoseGrisen

Indsendt :      Red :
Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele, billede 4 Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele, billede 1 Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele, billede 2 Tunmousse -Ulækker go og med lidt af det hele, billede 3
Fotograf: MoseGrisen  

Ingredienser:
2 ds.tun
200 g.løg
2 dl.cremefraiche 6%
5 Husblas, blade
1.5 dl.piskefløde
1 citron presset
1 glascaviar
1 bdt.dild
4-6 stilkebladselleri
 
Opskrift:
Udblød husblassen i koldt vand

Blend tun me dløg, creme fraiche og citronsaft.
hak dild og bladselleri til ønskede størrelse og bland det i massen.

Smelt husblassen med lidt kogende vand og hæld denne i massen i en tynd stråle og under konstant piskning.
vend caviar i massen.
Smag til med salt og peber -Pas på med salten da caviar godt kan afgive en del salt.

Stil massen i køleskabet til den er halvstiv og man kan tegne mønste i den med en ske.

I mellemtiden piskes fløden stiv og når massen er stivnet lidt, vendes flødeskummen heri.

Stilles i køleskabet min. 2 timer inden anretning og servering.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Opskriften er vist 111826 gange,
og udskrevet 1172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (30 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-10 21:56:27
frisk smag... af tun altså. Dog holdt jeg lidt tilbage med bladselleriet... Sød smag.