Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksetatar med æbler, mild chili og koriander

Laksetatar med æbler, mild chili og koriander, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Tatar - Tartar

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :




Ingredienser:
300 g.afpudset laksefilet
2 røde æbler
1 lillerød chillipeber
1 lille bdt.frisk koriander
 lidt soja
 lidt olivenolie
3 æggeblommer
 lidt krydderurter til pynt
 


Opskrift:

Hak laksen fint, så den stadig bevarer lidt struktur, og uden at den bliver til mos. Del chillipeberen og fjern kernerne omhyggeligt. Snit den meget fint. Skræl æblerne og skær dem i små terninger. Skær korianderen fint. Rør laksen med æggeblommer, chilipeber, 2/3 af æbleterningerne og koriander. Smag til med salt og peber. Rør en marinade af 1 del soja og 3 dele olivenolie og vend resten af æbleterningerne i.

Ved anretnningen samles tataren på midten omkranset af æbledressingen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14475 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, Kbhvn  -  2014-10-07 22:09:54
Jamen, laksen skal da fryses minimum et døgn, før den kan anvendes til tatar.