Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Josefines blinis

Josefines blinis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Josefine

Indsendt :




Ingredienser:
2 æg
4 spsk.hvedemel
1 dl.mælk
2 bananer
1 spsk.flormelis/sukker
1 tsk.vanillesukker
1 knsp.salt
 


Opskrift:

Pisk æggehvide i en skål, til det kan vendes på hovedet, tilsæt flormelis, vanillesukker og salt - pisk igen. I en anden skål piskes æggegule, mosede bananer og mælk.
Hæld æggehvide-blandingen i æggegule-blandingen og pisk sammen.
Put dem på panden, på lav varme og held og lykke!

Tips:

Har du ikke en blinispande (som jeg), kan du tage en dåse (cola, fanta, øl) og klippe både toppen og bunden af, så du har hvad der ligner en rund form. Så kan du efter behov klippe den mindre, så den bliver lavere, alt afhængig af hvad du føler for. Men HUSK at klippe mindst én af siderne lige, så dejen ikke ender på hele panden. Du lægger dåse-formen på panden, hælder dej i den, lader den stå i et halvt minut og løfter den for at lave den næste, på samme pande. Hvis blinien sidder fast på dåsen kan du løsne ved at trykke den sammen eller bruge en kniv til at løsne op i siderne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6783 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

G  -  2011-10-21 11:51:01
Sundhedsmæssigt er det ikke så godt at varme dåserne, da der kan frigives stoffer fra metallet/malingen til dejen