Laks med ananassalsa

Laks med ananassalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
4 stkbutterfly skiver af laks a ca. 250 g
 salt
 peber
 
 olie til grill
 
 salsa:
400 g.Ananas, frisk
0.5 frisk grønt chilipeber
2 tomater
2 lime skal og saft heraf
 friske blade af koriander
 
Opskrift:
Begynd med salsaen. Skær ananasen i små terninger og chilipeberen i tynde ringe. Skold tomaterne og skær tomatkødet i terninger. Bland alt sammen med skal og saft af limefrugten.

Lad det stå og trække lidt. Tilsæt de friske korianderblade lige før servering. Pensel lakseskiverne med olivenolie og drys med salt og peber. Steg dem 2-3 minutter på hver side på en stegepande.

Serveres med ananassalsa og bagte kartofler.


karakterer:
Opskriften er vist 12504 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu