Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Julelaks

Julelaks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
800 g.laks i skiver
2 spsk.salt pr. liter vand
1 tsk.hel peber
 
 Agurkesalat:
1 agurk
2 dl.vand
3 spsk.eddike
3 spsk.sukker
 lidt peber
 
Opskrift:
Kog vand tilsat salt og peber i en stor gryde. Tag gryden af pladen og læg lakseskiverne i. Kog igen og tag gryden af pladen og lad lakseskiverne hvile i gryden ca. 15 min. (må ikke koge). Læg dem herefter over på et varmt fad.

Skær agurken i tynde skiver. Lav en marinade af vand, eddike og sukker. Læg agurkeskiverne i marinaden og drys med lidt peber.

Server kogte kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13091 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu