Sarah Bernard Mousse

Sarah Bernard Mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Danzerna

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
250 g.madlavningschokolade(mørk)
5 dl.piskefløde
20 friske hindbær
 
Opskrift:
Kog fløden og chokoladen i min. ½ time i en tykbundet gryde. Hvis det er muligt så lad det hele simre under låg i 2 timer.

Efter massen er kogt op fyldes den i en bøtte med låg til og sættes i køleskabet i 8 timer eller i fryseren i 1 time. Når tiden er gået tages massen ud og piskes til den har konsistens som en mousse.

Pyntes med hindbærerne.


karakterer:
Opskriften er vist 9797 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu