Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sarah Bernard Mousse

Sarah Bernard Mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8-10 

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Fryseegnet

Indsendt af : Danzerna

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.madlavningschokolade(mørk)
5 dl.fløde(38%)
20 friske hindbær
 


Opskrift:

Kog fløden og chokoladen i min. ½ time i en tykbundet gryde. Hvis det er muligt så lad det hele simre under låg i 2 timer.

Efter massen er kogt op fyldes den i en bøtte med låg til og sættes i køleskabet i 8 timer eller i fryseren i 1 time. Når tiden er gået tages massen ud og piskes til den har konsistens som en mousse.

Pyntes med hindbærerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5814 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu