laksefilet uden skind og ben600 g. laksefilet uden skind og ben
100
g.
røget laks100 g. røget laks
1
spsk.
kartoffelmel1 spsk. kartoffelmel
2
æg2 æg
salt salt
hvidt peber hvidt peber
2
tsk.
basilikum2 tsk. basilikum
50
g.
løg50 g. løg
50
g.
forårsløg50 g. forårsløg
200
g.
blandet salat200 g. blandet salat
8
store burgerboller8 store burgerboller
Opskrift:
Skær laksefileten og det røgede laks i små stykker. Put det i en foodprocessor sammen med æg, kartoffelmel, salt og peber - kør til farsen er jævn.
Tilsæt den finthakkede basillikum, løg og forårsløg. Lad farsen hvile lidt i køleskabet.
Formes dernæst til burgere. Steges ved svag varme til de er gyldne og gennemstegte.
Varm burgerbollerne og server med en blandet salat, evt. burgerdressing, tomat og agurk.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 22761 gange, og udskrevet 230 gange.
Kommentarer
Per - 2013-06-19 12:24:06 Formes til 8 flade bøffer
Per - 2013-06-19 12:22:42 Farsen formes med tolmodighed gør brændt,værktøj og finger våde
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider