Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rod suppe

Rod suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jeanette

Indsendt :





Ingredienser:
1 løg
1 fedhvidløg
200 g.gulerødder
250 g.selleri
150 g.persillerod
200 g.katofler
1 porre
10 g.smør
1 laurbærblad
1 l.hønsebouillon (1l kogene vand og 2 hønsebouillonterninger.)
0.25 tsk.salt
 lidtpeber
 


Opskrift:

1. Pil og hak løg og hvidløg.
2. Vask og skræl gulerødder, selleri, persillerod og kartofler, og skær dem i tern.
3. Skyl og rens porren, og skær den i ringe. (Gem den grønne porre-top til pynt.)
4. Kom smørret i en gryde og smelt det.
5. Kom alle grønsagerne i gryden.
6. Rør og sauter grønsagerne i 5 min.
7. Kom laurbærblad og bouillon i gryden og rør.
8. Kom låg på og kog suppen i 20 min.
9. Fjern laurbladet fra suppen.
10. Blend suppen, lidt af gangen.
11. Kog suppen i yderligere 1 min. Smag til med salt og peber.

Tips:

Til pynt: Den grønne porre-top. 1. skyl porre-toppen og skær den i meget tynde strimler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5592 gange,
og udskrevet 57 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu