mælk el andet(soyamælk)650 g. mælk el andet(soyamælk)
5
spsk.
FiberHUSK5 spsk. FiberHUSK
100
g.
knækket boghvede100 g. knækket boghvede
100
g.
maizena100 g. maizena
130
g.
hirsemel130 g. hirsemel
150
g.
boghvede150 g. boghvede
30
g.
sukker30 g. sukker
25
g.
gær25 g. gær
1.5
tsk.
salt1.5 tsk. salt
evt.
0.5 tsk. kardemomme evt. 0.5 tsk. kardemomme
Opskrift:
Dejen røres på maskine. Nødderne knuses groft,og ristes let på panden. Afkøles. Lun mælken og kom den i røreskålen med fiberHUSK. Rør 5min til det gelerer. alleingredienser med smulret gær kommes i skålen og røres i 15min. Nødderne først med de sidste 2 min.Dæk skålen med plastfilm og sættes lunt til hævning i 30 min.Smør så henderne i olie, slå dejen ned. drys mel på bordet. Vend dejen ud og del i 2 lige stor klumper. Rules til pølser og deles igen i 4 dele hver. Læg dem på bagepapir og klem dem så de er lidt højere. Smør dem med olie og lad dem efterhæve lunt i en time under et fugtigt klæde. Pensles med æg og bages ved 250grader i 15-20 min.
Tips:
I 100g: 1140 KJ. 6.3g protein. 6.8 gram fedt. 4.4gram fibre. 2.5 gram laktose hvis mælk bruges.
Nødderne kan erstattes med Valnødder eller slsikkekærner eller andet.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 3639 gange, og udskrevet 78 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider