Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krabbefarseret laks

Krabbefarseret laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.laksefilet
1 dåsekrabbekød
3 cl.olie
1 løg
1 rød peberfrugt
2 spsk.persille
1 spsk.estragon
50 g.rasp
3 dl.fiskebouillon
1 håndfuldrejer
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Et løg hakkes fint og sauteres i en gryde i olie med hakket peberfrugt, hakket persille og estragon. Rasp og krabbekød tilsættes og vendes godt sammen.

Farsen fordeles imellem de 2 laksefileter og lægges i et smurt ildfast fad. Kom fiskebouillon ved. Bag fisken ved 200 grader C i ca. 20 min. Hæld væden fra fisken.

Hakket persille og rejer drysses oven på ørredfileterne inden den serveres.

Serveres med pillede kartofler og hollandaise sauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6601 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu