Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krabbefarseret laks

Krabbefarseret laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :




Ingredienser:
1 kg.laksefilet
1 dåsekrabbekød
3 cl.olie
1 løg
1 rød peberfrugt
2 spsk.persille
1 spsk.estragon
50 g.rasp
3 dl.fiskebouillon
1 håndfuldrejer
2 spsk.hakket persille
 


Opskrift:

Et løg hakkes fint og sauteres i en gryde i olie med hakket peberfrugt, hakket persille og estragon. Rasp og krabbekød tilsættes og vendes godt sammen.

Farsen fordeles imellem de 2 laksefileter og lægges i et smurt ildfast fad. Kom fiskebouillon ved. Bag fisken ved 200 grader C i ca. 20 min. Hæld væden fra fisken.

Hakket persille og rejer drysses oven på ørredfileterne inden den serveres.

Serveres med pillede kartofler og hollandaise sauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6193 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu