Pebersauce 03

Pebersauce 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
0.5 ds.Madagaskar peber
2 dl.hvidvin
5 dl.oksebouillon
2.5 dl.fløde
4 cl.whisky
0.5 tsk.rørsukker
 
Opskrift:
Varm peberkornene i en gryde mens de knuses let med en grydeske. Tilsæt vinen og lad det koge næsten helt ind.

Tilsæt bouillonen og lad den koge lidt ind. Tilsæt fløde, whisky og sukker, og lad det koge ind til den ønskede konsistens (kan evt. jævnes med 1 tsk. maizena rørt op i lidt koldt vand).


karakterer:
Opskriften er vist 6996 gange,
og udskrevet 143 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

René  -  2013-05-29 08:35:15
En ganske glimrende og velsmagende sauce. Husk at komme lidt sukker i, det gør en stor forskel.