Apfelstreusel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : rednes Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 220 grad/200 for varmluft.
Æbler rives til strimler på et rivejern og svitses sammen med en smule sukker. De resterende ingredienser æltes sammen til en fast dej. Del dejen sådan: 1/3 del til smulder og resten 2/3 til kagebunden. Sæt 1/3 køligt. Smør en springform med lidt fedtstof og fordel 2/3 dej på bunden. Fordel æblemassen på dejen i springformen. Riv og fordel 1/3 dej over æblemassen. Sæt æblekagen i den forvarmede ovn i cirka 20-25 min. Når smulder på toppen af kagen er gyldenbrun er kagen færdig og tages ud af ovnen og sættes til afkøling. Kan nydes som det er eller med creme fraiche eller en klat flødeskum. Tips: Kan nydes som det er eller med creme fraiche eller en klat flødeskum. Den er hurtig og nemt. |
|
Opskriften er vist 4205 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne