Blødende Chokolade

Blødende Chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Gadegaard

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
100 g.mørk chokolade min 70%
100 g.smør
2 past. æg
2 past. æggeblomme
2 spsk.Sukker
2 tsk.hvedemel
 
Opskrift:
Smelt chokolade i vandbad eller mikroovn.
Smelt smør ved svag varme
Pisk æggeblomme, æg, og sukker kraftigt til sukkerret er helt opløst.
Bland den smeltede smør med chokoladen.
Vend forsigtigt chokolade/smørblanding i de æggemassen, til slut vendes forsigtigt melet i.
Dejen fordeles i silikone-muffinsforme, og stilles i fryseren i mindst 4 timer, de skal være bundfrosne.
Bages i ovnen i 7-15 minutter ved 200 g. (indtil siden af kagen ser bagt ud, der må gerne være et blødt område i midten af kagen)
Tages ud og hviler 2-3 minutter.
Vendes derefter forsigtigt ud på en desserttallerken, og serveres med vanilje og eller chokolade is.
Kagen er rigtig, når man stikker skeen i den og den varme flydende chokolade løber ud.

Tips:

En utrolig nem og lækker dessert, der altid giver en lille overraskelse til gæsterne.


karakterer:
Opskriften er vist 9268 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Matilde  -  2013-12-30 01:00:46
For pokker, den her er jo stærkt vanedannende :-) har lavet den for 6. Gang nu, til nytårsaften ved jo den går rent ind