Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkålssuppe - Let at lave

Hvidkålssuppe - Let at lave, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Personer

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lene H,

Indsendt :





Ingredienser:
1 L.Hønse bouillon
5-6 store gulerødder
0.5 Hvidkål
 Evt.Kødboller
 


Opskrift:

Få bouillonvandet op og koge, skær gulerødderne i tyndestrimler, og skær hvidkålen ud i tynde strimler.

Når vandet koger, tilsættes gulerødderne og hvidkålet, samt salt og pebber. Lad det simre/koge i 45 min.

Man kan evt. tilsætte kødboller, efter 30 min.

Suppen bliver bedre dag for dag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17656 gange,
og udskrevet 296 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-02-24 15:16:02
Istedet for hønseboullion, så kog et kalkunbryst først. Så bliver der verdens sundeste ret. Også hvis man er på slankekur :-)